omat rajat,  tasa-arvo,  valta

Onko miehen halu tärkeämpi kuin naisen kipu?


Opinnäytetyötäni tehdessäni, kiinnostuin lisää tasa-arvosta ja seksuaalisuudesta ja erityisesti siitä, miten naiset arvostavat omaa kehoaan. Aihe on hyvin omakohtainen, sillä olen itse pitänyt koko aikuiselämäni ajan tärkeämpänä tyydyttää mies, kuin kuunnella omaa kipuani.


Haluan kirjoittaa aiheesta kirjan. Kerätä aineistoa tarinamuodossa erityisesti naisten kokemasta yhdyntäkivusta ja sen seurauksista makuuhuoneessa ja parisuhteessa. Ja siitä onko heidän suhtautumisensa asiaan muuttunut vuosien varrella. Osaavatko he jo nykyään nauttia seksistä omilla ehdoillaan?


Vertaistarinat antavat näkökulmia arkaan aiheeseen, ymmärrystä omaan tilanteeseen ja sanoja käsitellä asiaa kenties parisuhteessa. Lisäksi arka, jopa tabu, aihe on tietysti sellainen, josta kuuluukin puhua, jotta sen olemassaolo nähdään ja ymmärretään ja asia normalisoituu. Eli normalisoitua pitää sen, että naisella on oikeus sanoa ei aina ja joka hetki yhdynnän aikana. Naisella on oikeus päättää omasta kehostaan.


Tarinat voi kirjoittaa täysin luottamuksella ja valmiiksi etäännytettyinä eli vaihtaa nimet ja paikat niin, ettei niistä voi tunnistaa kirjoittajaa tai vaihtoehtoisesti ihan omalla nimellä. Voin myös haastatella sinut puhelimessa, jos niin tahdot ja kirjoittaa tarinan puolestasi. Kirjan työstäminen aktivoituu ehkä ensi vuoden alusta.


Onko sinulla ideoita, mistä voisin löytää haastateltavia? Onko sinulla oma tarina kerrottavana.
Lähetä tarinasi tai kerro, että sinulla olisi sellainen kerrottavana lähettämällä sähköpostia osoitteeseen polveileva@gmail.com.

KIITOS <3

Opinnäytetyön voit lukea täältä: https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2021112120903

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *