Ale!

Virtaava minä -10 kerran verkkopiiri 16.8.2021

299,00  199,00 

Virtaava minä – naisten verkkopiiri aloittaa elokuussa 16.8.2021 kokoontumiset verkossa. Kokoontumiskertoja on kymmenen. Maanantaisin 11.00-12.30.

Aiheina kokoontumisissa ovat hyväksyntä, tunteet, ajatukset, omat rajat, voimavarat, uudet asenteet, ihmissuhteet, mitä voin tehdä, rohkeus ja kasvu.

Naisten verkkopiiri ei ole terapiaa. Se on sinua itseäsi varten, saat olla itsesi näköinen ja kokoinen, tulla kuulluksi omana itsenäsi. Siellä ei neuvota, eikä korjata, mutta avoimen asenteen kanssa oivalluksilta ei voi välttyä ja näkökulmia tulee. Jokainen saa jakaa asioita siinä määrin kuin tahtoo, mitään ei ole pakko tehdä.

Piirin toimivuuden vuoksi suosittelen, että ystävät, tuttavat ja perheenjäsenet eivät osallistuisi samaan ryhmään.

Piirissä tulee olla vähintään 4 osallistujaa, jotta se oikeasti antaa näkökulmia. Osallistuminen on turvallista, kun ostat tuotteen tästä, maksat laskulla ensimmäisen kerran jälkeen. Piiriin on varattu paikka myös yhdelle vähävaraiselle, sen saadaksesi laita viestiä polveileva@gmail.com.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ppm Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuntuuko sinusta, että et aina ymmärrä itseäsi? Haluaisitko riisua roolisi? Voisitko elää enemmän itsesi näköistä elämää?

Teetkö asioita usein siksi, että niin pitää tehdä? Suoritatko elämääsi? Oletko hukannut sinne alle jonnekin tiedon siitä mitä oikeasti haluat? Haluatko uusia näkökulmia?

Naisten verkkopiirissä tutustumme itseemme. Teemme töitä turvallisessa ryhmässä, kokoonnumme 10 kertaa, kymmenen viikon ajan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Virtaava minä -10 kerran verkkopiiri 16.8.2021”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *