Ale!

Polveileva minä -5 kerran naistenpiiri 3.1.22 Loimaalla

149,00  50,00 

Polveileva minä -naistenpiiri aloittaa tammikuussa 3.1.2022 Loimaalla. Kokoontumiskertoja on viisi. Maanantai-iltaisin 16.30-18.00.

Aiheina kokoontumisissa ovat tunteet, ajatukset, omat rajat, ihmissuhteet ja mitä voin tehdä.

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan?

Jos tunnet olevasi yksin tai erilainen, ajattelet ettet kuulu joukkoon tai olevasi ulkopuolinen. Jos ahdistaa tai jos vaan haluat tutustua itseesi paremmin. Puhumme asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia, tunteista, ajatuksista, omista rajoista, itsetunnosta, ihmissuhteista. Naistenpiiri ei ole terapiaa. Se on sinua itseäsi varten, saat olla itsesi näköinen ja kokoinen, tulla kuulluksi omana itsenäsi. Siellä ei neuvota, eikä korjata, mutta avoimen asenteen kanssa oivalluksilta ei voi välttyä ja näkökulmia tulee. Jokainen saa jakaa asioita siinä määrin kuin tahtoo, mitään ei ole pakko tehdä.

Piirin toimivuuden vuoksi suosittelen, että ystävät, tuttavat ja perheenjäsenet eivät osallistuisi samaan ryhmään.

Piirissä tulee olla vähintään 4 osallistujaa, jotta se oikeasti antaa näkökulmia. Osallistuminen on turvallista, kun ostat tuotteen tästä, maksat vasta paikan päällä ensimmäisellä kerralla. Tai laskulla ensimmäisen kerran jälkeen.

14 varastossa

Tuotetunnus (SKU): tom-2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tuntuuko sinusta, että et aina ymmärrä itseäsi? Haluaisitko riisua roolisi? Voisitko elää enemmän itsesi näköistä elämää?

Teetkö asioita usein siksi, että niin pitää tehdä? Suoritatko elämääsi? Oletko hukannut sinne alle jonnekin tiedon siitä mitä oikeasti haluat? Haluatko uusia näkökulmia?

Naisten piirissä tutustumme itseemme. Teemme töitä turvallisessa ryhmässä. Kaikki mitä ryhmässä tapahtuu jää sinne.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polveileva minä -5 kerran naistenpiiri 3.1.22 Loimaalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *